IMG-LOGO
Softball SlowPitch

Els Blue Socks cauen en semifinals

per Jordi Giró - 03 Juliol 2022
IMG

El passat diumenge el Barcino Blue Socks van disputar la semifinal del campionat de Catalunya d'SlowPitch a partit únic davant el CB Barcelona a Montjuïc. Els Blue Socks arribaven com a segon classificats de la fase regular, i el CB Barcelona com a tercer. Els dos equips han mostrat una gran competitivitat durant la temporada i els dos partits precedents enre els dos equips han estat molt igualats.

L'equip visitant es va avançar amb un 5-1, pero els Blue Socks van poder escurçar la diferència i arrivar a l'última entrada amb un 5-4, que va resultar definitiu al final del partit. Tot i tenir opcions fins l'últim out del partit, els Blue Socks van caure davant un gran Barcelona que es va alçar amb el títol de la competició, després de vèncer a la final davant de l'Hércules l'Hospitalet per 2 a 7.

Un any més els Blue Sock han demostrat un alt nivell de competició en la categoria d'SlowPitch i esperem que a la tardor puguin revalidar el títol de campió de la copa de Catalunya de la pasada edició 2021.

Resultat

03/07/2022 11:30h - Montjuïc R
IMG CBS BARCELONA 5
IMG CBS BARCINO BLUE SOCKS 4

Galeria d'imatges

Deixa un comentari