IMG-LOGO
Softball Slow Pitch

Barcino Blue Socks subcampió de Catalunya d'Slow Pitch

per Jordi Giró - 19 Juliol 2021
IMG

El passat diumenge 18 de juliol es va disputar el play-off final de la lliga catalana d'Slow Pitch al camp municipal de beisbol y softbol d'Hospitalet. El play-off consistia en dues semifinals a partit únic i la final entre els vencedors també a partit únic. Els Barcino Blue Socks arrivaven com a 3er classificat en la fase regular i s'enfrontava en semifinals al Manresa Drac's, 2on classificat de la lliga.

Els Blue Socks es van imposar a l'equip del Bages per 13 a 8 carreres, en un partit que va començar dominant el Barcino en la 1ª entrada després d'anotar 5 carreres, però que el Manresa va anant remuntant fins a la 4ª entrada on el resultat era molt igualat de 7 a 6 a favor de l'equip de Barcelona. Va ser en la 5ª i 6ª entrada que el Barcino va obrir forat anotant 6 carreres gràcies al encert batejador, que van premetre un resultat final de 13-8. L'equip va desplegar un bon percentatge de hits al bat i va ser consistent en defensa, demostrant la línea ascendent de l'equip dins de la lliga.

En la final els Barcino Blue Socks es van enfrontar al Barcelona, vencedor de l'altre semifinal contra l'Hércules Hospitalet. La final es va decantar al costat del Barcelona per 1 a 5. 2 Home runs a la 1ª entrada per part del Barcelona, anotant 4 carreres, van ser un fort cop pel Barcino que no va tenir capacitat de reacció al bat. Un altre Home run del Barcelona i un del Barcino van establir el definitiu 1-5. Els dos equips es van mostrar sòlids en defensa, però al bat el Barcelona va mostrar la seva superioritat.

Tot i la derrota en la final, el Barcino Blue Socks ha obtingut el millor resultat en la classificació de la lliga de Catalunya. Enhorabona campions!

Resultats: SEMIFINAL

18/07/2021 11:00h - Hospitalet R
IMG BARCINO BLUE SOCKS 13
IMG MANRESA DRAC'S 8

Resultats: FINAL

18/07/2021 13:45h - Hospitalet R
IMG BARCINO BLUE SOCKS 1
IMG BARCELONA 5

Resultats: PLAY-OFFS

IMG

Galeria d'imatges

Deixa un comentari