IMG-LOGO
Baseball 2ª Divisió

Barcino B cau davant l'Hércules l'H

per Jordi Giró - 19 Juny 2022
IMG

El Barcino B arribava al creuament de quarts de final amb una bona trajectòria, després que en la 2a fase classifiqués 2on davant del Vilaseca i del Tarragona Reds i només cedint una derrota contra el Barcelona, líder indiscutible de la fase regular i 2a fase.

El Barcino B arribava amb moltes baixes a l'equip i no va saber plantar cara a l'Hércules L'H que arribava com a 5è classificat. Els llançadors locals van cedir moltes bases per boles, que van saber aprofitar l'equip visitant posant-se al davant desde les primeres entrades. Durant tot el partit van gaudir d'una diferència còmode per emportar-se la victòria i deixar al Barcino B com a 4rt classificar del campionat.

El Barcino B ha fet una bona temporada a 2a Divisió amb un total de 6 victòries i 5 derrotes, millorant els números d'anys passats. Tot i la millora de l'equip, hi havia moltes esperances posades en el nou equip de 2a divisió per arrivar a una final, ja que a l'inici de temporada tenia un roster molt reforçat amb noves incorporacions de jugadors experimentats.

Esperem que tinguin millor sort a la Copa de Catalunya a la tardor.

Barcino - Hércules L'H

19/06/2022 15:00h - Montjuïch R
IMG CBS HÈRCULES L'HOSPITALET 16
IMG CBS BARCINO 8

Galeria d'imatges

Deixa un comentari